Daily Excursions Marmaris Logo

Additional information

Time

09:15 – 18:00

Holiday Type

Daily Tour

Kleopatra Tour 25£

marmaris kleopatra turu, marmaris yarımadasının diğer tarafında bulunan akyaka’yı da içine alan gökova körfezi’nde bulunmaktadır. Kleopatra Adası kumlu kıyısıyla ünlüdür. Efsaneye göre Kleopatra, Roma döneminde bir süre bu adada yaşamış ve çöl kumlarıyla dolu gemilere kendisine özel bir plaj yapmalarını emretmiş. Adanın içindeki antik kentte ikamet ediyordu. O dönemden günümüze ulaşan antik yapılar şu anda açık hava müzesi olarak ziyaretçilerini ağırlıyor.

Description

 Kleopatra tur – 25£

marmaris kleopatra turumuz ile marmaris’ten günübirlik bir geziye çıkın ve gökova körfezi’nin eşsiz koylarını keşfetme şansını yakalayın. Kleopatra turu 3 farklı koyda yüzme molası ve yaklaşık 2 saatlik ada ziyaretini kapsamaktadır. Turda ücretsiz öğle yemeği sunulur ve tur sırasında ek ücret karşılığında alkollü içecekler mevcuttur. Adanın milli park olması nedeniyle Kleopatra Adası’na giriş tur fiyatına dahil değildir. Adaya yalnızca 65 yaş ve üzeri bireyler ücretsiz giriş yapabilir.

 kleopatra turu, marmaris yarımadasının diğer tarafında bulunan akyaka’yı da içine alan gökova körfezi’nde bulunmaktadır. Kleopatra Adası kumlu kıyısıyla ünlüdür. Efsaneye göre Kleopatra, Roma döneminde bir süre bu adada yaşamış ve çöl kumlarıyla dolu gemilere kendisine özel bir plaj yapmalarını emretmiş. Adanın içindeki antik kentte ikamet ediyordu. O dönemden günümüze ulaşan antik yapılar şu anda açık hava müzesi olarak ziyaretçilerini ağırlıyor.

Ek Bilgiler

Getirmeyi unutmayın: Havlu, Mayo, Kamera, Güneş kremi, Müzik çalar, Dergi veya gazete. Kleopatra turuna ücretsiz öğle yemeği dahil olup, tur boyunca alkollü ve alkolsüz içecekler ek ücret karşılığında sunulmaktadır. Adanın milli park olması nedeniyle Kleopatra Adası’na giriş tur fiyatına dahil değildir. Adaya yalnızca 65 yaş ve üzeri bireyler ücretsiz giriş yapabilir. Tekne turu biletinizi ister bir gün önce, ister tur sabahı rehberimiz otelinize geldiğinde alabilirsiniz. Şehir dışından bir günlüğüne katılacak olan misafirlerimizi tur sabahı ofisimize davet ediyor, aracınızı park etmenize yardımcı oluyor ve tekneye transferinizi gerçekleştiriyoruz.

Dahil:

  • Gidiş dönüş transferi
  • Çamlı Limanı transferi
  • Tekne turu
  • Alkolsüz içecekler (isteğe bağlı)
  • Öğle yemeği
  • Rehberlik hizmeti
  • Ferdi kaza sigortası

Dahil değil:

  • Milli park giriş ücreti (isteğe bağlı)
  • Fotoğraflar ve videolar
  • Alkollü içecekler
  • Hatıra Eşyası

Tatil Paketi İçeriği

Tur için sizi sabah otelinizden veya belirlenen buluşma noktasından özel servisimiz ile alıyoruz. Marmaris’e 20 km uzaklıktaki Çamlı Limanı’na transfer sağlıyoruz.

Tekne turumuz rehberlerimiz eşliğinde Çamlı Limanı’ndan başlıyor. İlk durağımız 30 dakika yüzme molası vereceğimiz Boncuk Koyu oluyor. Boncuk Koyu’nun ardından meşhur İncekum Koyu’na doğru yola çıkıyoruz. Burada 1 saat yüzme molası veriyoruz ve öğle yemeğimizi veriyoruz.

Öğle yemeğinin ardından Kleopatra Adası’na doğru yola çıkıyoruz. Adada yaklaşık 2 saat mola veriyoruz. Şezlongları kullanabilir, antik kenti keşfedebilir, amfitiyatroyu ziyaret edebilirsiniz. Bir sonraki durağımız 30 dakika yüzme molası vereceğimiz Fenerli Adası.

Daha sonra Çamlı Limanı’na dönüyoruz ve ardından sizi otelinize bırakacağımız Marmaris’e dönüyoruz.

Additional information

Time

09:15 – 18:00

Holiday Type

Daily Tour