Daily Excursions Marmaris Logo

Additional information

Time

09:00 – 17:00

Holiday Type

Daily Tour

Hisarönü Boat Tour 22£

Marmaris Hisarönü tekne turu son yıllarda oldukça popülerlik kazanmıştır. Bu turu bu kadar özel kılan ise tekne turunun yapıldığı bölge: Sönmüş su altı yanardağının bulunduğu bölge ve bu bölgede yanan lavlardan oluşan çok sayıda ada. Marmaris Hisarönü tekne turu aynı zamanda Kayıp Adalar tekne turu olarak da bilinmektedir. Türkiye’deki pek çok şehrin Hisarönü’nde bir ilçesi var, bu nedenle devam eden çoğu burada Antalya, Fethiye veya Bodrum ile görülüyordu. Okumak üzere Marmaris’in üç parçalı denizlerle döngüsel olup bir yarımadasından oluşur. marmaris hisarönü tekne turu, hisarönü, orhaniye, kızkumu ve selimiye gibi ünlü yerleri ziyaret ederek, marmaris yarımadasının arka taraftaki koylarını keşfeder.

Description

 Hisarönü tekne turu – 22£

 Hisarönü tekne turu son yıllarda oldukça popülerlik kazanmıştır. Bu turu bu kadar özel kılan ise tekne turunun yapıldığı bölge: Sönmüş su altı yanardağının bulunduğu bölge ve bu bölgede yanan lavlardan oluşan çok sayıda ada. Marmaris Hisarönü tekne turu aynı zamanda Kayıp Adalar tekne turu olarak da bilinmektedir. Türkiye’deki pek çok şehrin Hisarönü’nde bir ilçesi var, bu nedenle devam eden çoğu burada Antalya, Fethiye veya Bodrum ile görülüyordu. Okumak üzere Marmaris’in üç parçalı denizlerle döngüsel olup bir yarımadasından oluşur. marmaris hisarönü tekne turu, hisarönü, orhaniye, kızkumu ve selimiye gibi ünlü yerleri ziyaret ederek, marmaris yarımadasının arka taraftaki koylarını keşfeder.

 Hisarönü tekne turunda öğle yemeği ve gün boyu sınırsız bağlantı ve alkolsüz içecek hizmeti verilmektedir. Bu sayede gün boyu sınırsız İçecek servisi mevcuttur. Bu tur her gün 09:00 – 18:00 saatleri arasında yapılmaktadır.

Ek Bilgiler

Getirmeyi unutmayın: Havlu, Mayo, Kamera, Güneş kremi, Güneş kremi. Teknemizde olan ihtiyacınızın her şeyi (oyunma kabini, duş, WC) seçenekleri mevcuttur. Tekne turuna yemek yemeği ve gün boyu sınırsız seçenekler ve alkolsüz içecekler dahildir. Bu sayede gün boyu sınırsız İçecek servisi mevcuttur.

Dahil olanlar:

  • Gidiş dönüş transferi
  • Öğle Yemeği (Barbekü)
  • Alkolsüz içecekler (isteğe bağlı)
  • Ferdi Kaza Sigortası
  • Şezlong Kullanımı

Dahil değil:

  • Fotoğraf ve video
  • Alkollü içecekler
  • Öğle yemeği dışında yemek siparişi vermek
  • Hatıra Eşyası

Seyahat Programı

Tura katılmak istediğiniz gün sizi sabah 09:00’da shuttle servisimiz ile otelinizden satın alma. Yaklaşık 20 kişilik bir yolculuğun ardından Hisarönü bölgesinde bulunan iki katlı teknemize ulaşıyoruz. Teknenin alt güvenliğinde restoran, üst güvenliğinde ise izolasyonlar bulunmaktadır. Teknemiz ünlü Kızkumu Plajı’nın hemen yanından kalkmaktadır.

Tekne turumuz sırasında sırasıyla Kızkumu, Kamelya Adası, Diş Adası, Selimiye Koyu, Hisarönü Körfezi ve Tavşan Adası’nı ziyaret ediyoruz.

Tekne turumuz sadece alkolsüz içeceklerin yer aldığı konsept ile çalışmaktadır. Alkollü içecekler ek ücrete tabidir. Öğle yemeği için teknede mangal yapmak ve pakete dahildir.

 Hisarönü tekne turu dönüşünde yine ünlü Kızkumu Plajı’nın yanına yanaşıyoruz. Dönüş servisini tekne ekibinden malzemeler, ancak bu süre içerisinde Kızkumu Plajı’nı da ziyaret etme imkanından faydalanıyorlar.

Additional information

Time

09:00 – 17:00

Holiday Type

Daily Tour