Daily Excursions Marmaris Logo

Additional information

Time

07:00 – 19:30

Holiday Type

Daily Tour

Rafting Tour 40£

Marmaris Rafting Turumuz ile adrenalin dolu, macera dolu ve eğlence dolu bir gün hazır olun. Extreme spor dünyasında sınırsız saatler yaşamaya hazır mısınız? Dalaman Çayı’nda, Marmaris’e 1 saat uzaklıkta yer alan rafting aktivitemizin, diğer bölümlerde düzenlenen tekne turlarından tamamen farklı olduğunu lütfen unutmayın. Bozulmamış doğanın ortasında zorlu akıntılar arasında heyecan verici bir yolculuk sizi bekliyor. Marmaris Rafting Turu 16 yaş ve üzeri herkese açık olup yerel rehberler eşliğinde gerçekleştirilmektedir. Tur haftasının belirli ilişkileri planlanmakta ve 07:00 – 19:30 saatleri arasında gerçekleştirilmektedir. Marmaris’ten Dalaman kanyonuna yolculuklar biraz zaman alsa da tur sırasında yaşanan kaliteli zaman ve eğlence kesinlikle değmeyecektir.

Description

 rafting turu – 40£

 Rafting Turumuz ile adrenalin dolu, macera dolu ve eğlence dolu bir güne hazır olun. Extreme spor dünyasında sınırsız saatler yaşamaya hazır mısınız? Dalaman Çayı’nda, Marmaris’e 1 saat uzaklıkta yer alan rafting aktivitemizin, diğer bölümlerde düzenlenen tekne turlarından tamamen farklı olduğunu lütfen unutmayın. Bozulmamış doğanın ortasında zorlu akıntılar arasında heyecan verici bir yolculuk sizi bekliyor. Rafting Turu 16 yaş ve üzeri herkese açık olup yerel rehberler eşliğinde gerçekleştirilmektedir. Tur haftasının belirli ilişkileri planlanmakta ve 07:00 – 19:30 saatleri arasında gerçekleştirilmektedir. Marmaris’ten Dalaman kanyonuna yolculuklar biraz zaman alsa da tur sırasında yaşanan kaliteli zaman ve eğlence kesinlikle değmeyecektir.

 Rafting Turu Güvenli mi?

Rafting turu tüm gerekli güvenlik ekipmanlarıyla ve yetişkinlerin eğitmenlerinin rehberliğinde düzenlenmektedir. Etkinlik öncesinde eğitmenlerden brifing alıyorlar ve temel eğitim alıyorlar. Rafting ekstrem bir spor olarak sınıflandırılır ve tüm ekstrem aktivitelerin içerdiği riskleri içerir. Yarışmacıların etkinlik sırasında eğitmenlerin talimatlarına uymaları gerekmektedir.

Ek Bilgiler

  • Rafting turu kontenjanla karşılaşılabilir ve tur sabahı servisi iptal edilmeyen veya kaçırılanların rezervasyonları iade edilmez.
  • Rafting turu biletiniz turdan bir gün önce veya tur sabahı rehberlerimizden biri tarafından otelinize teslim edilir.
  • Şehir dışından katılan öğrenciler, tur sabahı ofisimize davet edilmekte olup, burada otopark konusunda yardımcı olmakta ve rafting alanında ulaşımı sağlamaktayız.
  • Kalp rahatsızlıkları, astım, epilepsi bölgeleri, 6 ay içinde ameliyat olmuş kişiler, hamileler, vertigo sorunu yaşayan veya yoğun fiziksel aktiviteye uygun olmayan kişilerin rafting faaliyetlerine ayrılması yasaktır. 18 yaşında olanlardan izin yazılmadan tura katılamazlar.

Dahil olanlar:

  • Otelden alma
  • Otele bırakma
  • Kahvaltı
  • öğle yemeği
  • Teorik ve pratik eğitim
  • Tekhizat
  • Rehberlik hizmeti
  • Sigorta

Dahil değil:

  • Fotoğraflar ve videolar
  • İçecekler
  • Su seçenekleri (kapalı burunlu sandaletler)
  • Kahvaltı ve öğle yemeği yurt dışı yemek siparişleri

Tatil Paketi İçeriği

Tur sabahı 07:00 – 07:30 saatleri arasında saklayabileceğiniz otelden servisimiz tarafından alınacaksınız. Daha sonra rehberlerimiz eşliğinde Dalaman Çayı’na doğru yola çıkacaksınız. Dalaman Çayı,Marmaris’e yaklaşık 1 saat mesafededir.

Güne kahvaltısız başlangıç ​​istemeyen öğrencilere yolculuk öncesinde otelden hafif bir kahvaltı almalarını veya bir yemek almalarını öneririz. Buluşma noktası yolculuklar ortalama 2 saat sürüyor. Buluşma noktası varken sabah kahvaltı servisi veriliyor. Kahvaltı servisinin hemen ardından kişilerin kişisel eşyalarını buluşturarak bulunan kilitli dolaplara kilitlemelerini tavsiye ederiz. Burada can yedekleri, kasklar ve kürekler dahil olmak üzere rafting için uygun şekilde saklanabilir. Rafting turu sırasında sandalet veya terlik giyilmesi tavsiye edilmez. Deniz ayakkabısı getirmenizi öneriniz. Gerekli hazırlıkların ardından sizi Dalaman Kanyonu başlangıç ​​noktasına transfer ediyoruz. Kanyonun başlangıç ​​noktasına varış yaklaşık 1 saat sürüyor.

Kanyonun başlangıç ​​noktasına ulaştığımızda eğitmenlerimiz sahipa temel eğitim veriyor. Eğitmeninizin vereceği temel eğitim, kaliteli ve sağlıklı bir gün geçirmeniz için çok önemlidir. 8 kilometrelik kanyonda rafting turu yaklaşık 3 saat sürüyor. Kanyonun etabından tekneler teker teker geçmektedir. kapsamlı bir düzen ve kurallar çerçevesinde düzenlenmiş etkinlik, tüm güvenlik önlemlerinin saklanması gerçekleştiriliyor.

Rafting turu sonrasında ilk olarak buluşma noktasında transferimiz devam eder. Burada duşunuzu, kıyafetlerinizi değiştirebilirsiniz. Rafting turu sonrasında öğle yemeği buluşma noktasında servis verilmektedir. Yemeğin ardından tekrar Marmaris’e dönüş için yola çıkıyoruz. Marmaris’e tarih saati 19:30 ile 20:30 arasıdır.

Additional information

Time

07:00 – 19:30

Holiday Type

Daily Tour